Suprax (generiek)

Productomschrijvingen

Suprax (generiek)

Generieke Suprax (Cefixime) is een antibioticum dat werkt tegen inwendige bacteriële infecties in het lichaam. Generieke Suprax werkt om de ontwikkeling en verspreiding van bacteriën in het lichaam te stoppen. Dood gevoelige bacteriën en reliëf bacteriële infecties met Generieke Suprax.

Generieke Suprax kan ook worden verkocht als: Suprax, Cefixime

* Suprax® wordt geproduceerd door Lupin Pharmaceuticals, Inc.

Gebruik

Generieke Suprax (Cefixime) is een antibacteriële medicatie die is geclassificeerd als een cefalosporine antibioticum. Generieke Suprax werkt om de ontwikkeling en verspreiding van bacteriën in het lichaam te stoppen, om bacteriële infecties te verlichten. Generieke Suprax is niet effectief bij de behandeling van virale infecties zoals griep of verkoudheid.

Hoe het te huren

Neem Generieke Suprax oraal in met een volledige klasse water Generieke Suprax kan met of zonder voedsel worden ingenomen Neem contact op met uw arts voor de precieze instructies die op u van toepassing zijn De dosering van dit medicijn kan tijdens de behandeling veranderen afhankelijk van de ernst van uw aandoening en de progressie van uw ziekte.

Bijwerkingen

Lees altijd eerst de ingrediënten voordat u dit of enig ander medicijn neemt om er zeker van te zijn dat er geen elementen zijn die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Zoek onmiddellijk medische hulp als u een van de volgende bijwerkingen ervaart die samenhangen met een allergische reactie: netelroos, tekort aan adem, zwelling van de lippen, tong, keel of gezicht.

De meest voorkomende bijwerkingen die verband houden met Generieke Suprax zijn:
Misselijkheid, braken, diarree
Verstoorde maag, gassiness
Hoofdpijn
Duizelig gevoel
Pijn in de maag
Neem contact op met uw arts als u een van de volgende bijwerkingen krijgt:
Ernstige pijn of krampen in de maag of de buik
Extreme diarree
Bloed of slijm in je ontlasting
Zoek onmiddellijk medische hulp als u een van de volgende ernstige bijwerkingen ervaart:
Ernstige misselijkheid of braken
Vermoeidheid
Spontane blauwe plekken of bloedingen
Griepachtige symptomen (keelpijn, koorts, koude rillingen)
Donkere of verkleurde urine of ontlasting
Onregelmatige hoeveelheden plassen
desoriëntatie
Plotselinge stemmingswisselingen
Ongewone vagina-afscheiding of schimmelinfectie
Zweren in de mond
Geelzucht
Bijkomende bijwerkingen kunnen het gevolg zijn van het gebruik van dit medicijn. Raadpleeg een medisch beroep voordat u dit of enig ander medicijn neemt.

Voorzorgsmaatregelen

Lees altijd eerst de ingrediënten voordat u dit of een ander medicijn neemt, om er zeker van te zijn dat er geen elementen zijn die een allergische reactie kunnen veroorzaken.

Voordat u Generic Suprax inneemt, moet u uw arts raadplegen als u in het verleden last heeft gehad van één van de volgende medische aandoeningen:
Nierziekte
Colitis
suikerziekte
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft of van plan bent zwanger te worden voordat u dit medicijn neemt.

Geneesmiddelinteracties

Lees altijd eerst de ingrediënten voordat u dit of een ander medicijn neemt, om er zeker van te zijn dat er geen elementen zijn die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Informeer uw arts als u allergisch bent voor cefalosporine-antibiotica, penicillines voordat u Generic Suprax inneemt.

Combineer geen laxeermiddelen met dit medicijn zonder eerst een arts te raadplegen.

Neem contact op met uw arts als u een van de volgende medicijnen gebruikt voordat u Generic Suprax aan uw behandelplan toevoegt:
Bloedverdunners (inclusief warfarine)
probenecide
Alle levende bacteriële vaccins
Elke anticonceptie mediation (pil, pleister, ring, ect)
rifampicine
rifamycines
rifabutine
Informeer uw arts altijd over alle medicijnen die u inneemt (inclusief vitamines, kruidensupplementen en vrij verkrijgbare medicijnen) voordat u aan een nieuwe behandeling begint. Aanvullende medicijnen die hier niet luisteren, kunnen een negatieve invloed hebben op uw medicatie.

Gemiste dosis

Neem niet meer dan uw aanbevolen dosering. Neem gemiste doses in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende behandeling.

Behoud

Houd Generic Suprax op een koele, droge plaats uit de buurt van hitte en vocht. Voer ongebruikte medicijnen af na het verstrijken van de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *